Author Topic: Custom board icon upload problems  (Read 42 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline cg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Custom board icon upload problems
« on: September 14, 2019, 06:46:45 pm »
I have tried several times to upload and image for a custom board icon to replace the one I already have. I have tried deleting the old one etc. but after I upload the new image it reverts back to the old one. What is the proper way to do this?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5790
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: Custom board icon upload problems
« Reply #1 on: September 14, 2019, 07:02:20 pm »
It should auto replace. I just tested on my test forum.
Might be a browser/cache issue.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline cg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom board icon upload problems
« Reply #2 on: September 14, 2019, 11:17:30 pm »
Thanks, it was the cache, i cleared it and it works fine now. I'll have to try and remember that the next time.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
1689 Views
Last post October 09, 2011, 05:24:40 am
by CreateAForum
15 Replies
1309 Views
Last post April 17, 2013, 10:00:53 pm
by Spasmod
3 Replies
481 Views
Last post February 19, 2015, 05:55:35 pm
by CreateAForum
1 Replies
1400 Views
Last post April 18, 2015, 08:57:22 pm
by CreateAForum
3 Replies
254 Views
Last post September 14, 2019, 06:45:20 pm
by cg