News:

Create A Forum Installed

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jmt18325

Pages: [1]
1
General Support / Re: Credit Not Showing Up
« on: January 29, 2018, 09:12:15 pm »
Seems like it didnít load again.

2
General Support / Re: Credit Not Showing Up
« on: December 28, 2017, 08:43:37 pm »
My subscription showed up pretty quickly the last few times (within minutes of the notification).  It's now been over 24 hours - wondering if it will be added okay?

3
General Support / Re: Ignore Function - posts still showing
« on: September 16, 2017, 12:03:51 am »
It shouldn't do that the post should be collapsed. Will need to check on that.


Were you able to find a solution for this?

https://canadianpoliticalevents.createaforum.com/index.php


This is my forum.

4
General Support / Credit Not Showing Up
« on: August 01, 2017, 02:52:47 pm »
I recently purchased 25K ad free credits.  It has been a couple of days and it hasn't shown up:

http://canadianpoliticalevents.createaforum.com/index.php

5
General Support / Re: Ignore Function - posts still showing
« on: March 18, 2017, 01:46:23 am »
Let me put this another way - when you put someone on ignore, you can still see their posts.  How do you change this?

6
General Support / Ignore Function - posts still showing
« on: March 17, 2017, 09:50:31 pm »
Is there a way to make the ignore function work so that a member who has another member on ignore does not have to read that other member's post?

7
General Support / Re: Offsite Image Size
« on: February 05, 2017, 05:59:38 pm »
Thank you.

8
General Support / Offsite Image Size
« on: February 05, 2017, 05:50:56 pm »
Is there a way to limit the size of linked images?

9
Bugs / Re: Quote Function Just Says Loading
« on: February 04, 2017, 03:53:36 am »
How do I disable it?

10
Bugs / Quote Function Just Says Loading
« on: February 04, 2017, 03:48:23 am »
The quote function on my forum just says loading for just certain people using windows and mac.  Is there a fix for this? 

Pages: [1]