Create A Forum - Support Forums

Support => Create a Forum Codes and Support => Topic started by: JustMyFish on May 05, 2018, 08:18:48 pm

Title: Ns1 Ns2
Post by: JustMyFish on May 05, 2018, 08:18:48 pm
Hi I am new to all this. ???

I need to set Ns1 & Ns2 namesever how and where do I do this? Is this on the GoDaddy website? Sory for being sutch a newbe. Thanks :)
Title: Re: Ns1 Ns2
Post by: CreateAForum on May 05, 2018, 10:27:35 pm
Yes on godaddy you point the domain to ns1.createaforum.com and ns2.createaforum.com
Title: Re: Ns1 Ns2
Post by: JustMyFish on May 06, 2018, 12:56:39 am
Yes on godaddy you point the domain to ns1.createaforum.com and ns2.createaforum.com
thanks where do I find the option for that on GoDaddy thank you full stop
Title: Re: Ns1 Ns2
Post by: CreateAForum on May 06, 2018, 01:05:03 am
In their domain manager when you modify a domain there are nameservers. You can always hit them up on their chat.
Title: Re: Ns1 Ns2
Post by: JustMyFish on May 06, 2018, 09:51:07 am
In their domain manager when you modify a domain there are nameservers. You can always hit them up on their chat.
thank you very much.
Title: Re: Ns1 Ns2
Post by: CreateAForum on May 06, 2018, 08:30:58 pm
Did that help?
Title: Re: Ns1 Ns2
Post by: JustMyFish on May 07, 2018, 12:03:10 am
Yes but unfortunately the GoDaddy website keeps crashing.