Create A Forum - Support Forums

Support => General Support => Topic started by: rollerpigeon on June 26, 2011, 04:10:12 pm

Title: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 26, 2011, 04:10:12 pm
Hello, I have initiated the new Ajax Chat feature. The chat box loads and so forth, but when I try to enter a comment using the submit button, it does not display at all. I am stuck. Any help, as always is appreciated.

Thanks in advance!

Tony
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: aIURbliS on June 26, 2011, 06:38:27 pm
Try updating your internet browser to the latest version available.
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 26, 2011, 07:44:50 pm
Hello, okay, I updated Mozilla Firefox and Internet Explorer and still not happening....
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 27, 2011, 11:31:13 am
Hello, just following up, the Ajax Chat is still NOT working. Anymore suggestions?

Thanks

Tony
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: CreateAForum on June 27, 2011, 01:27:50 pm
I think I have fixed now. Try again.
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 27, 2011, 02:07:03 pm
It is still not working. When I type a word, this is what happens with the little color ball indicator, it goes from:

Green
Yellow
Red Exclamation point

Simply continues through this color cycle

Thanks

Tony
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: CreateAForum on June 27, 2011, 02:22:41 pm
You are still pointed at the old server for your site: www.rollerpigeon.com

You need to update the nameservers on your domain to point to the new server check the announcement topic for details
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 27, 2011, 03:24:41 pm
Okay, I have changed the IP address and it will take up to 4 hours to complete the update. I will let you know how it turns out. Thanks again, you guys have the best customer service!

Thanks

Tony
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 27, 2011, 05:32:16 pm
Hello, I am now seeing this in the message window:

(12:30:02) ChatBot: Error: Connection status: 500

Unfortunately still not working

Thanks
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: CreateAForum on June 27, 2011, 05:39:00 pm
It may take some time for dns about 24 hours it might still be cached on your computer
Title: Re: New Chat Feature Does Not Display Posts
Post by: rollerpigeon on June 27, 2011, 05:51:22 pm
SUCCESS!!   ;D

I went ahead and cleared the cache and the chat feature is now working without a problem.

Thanks to the BEST tech support on the web!

Tony