Create A Forum - Support Forums

Support => Style Support => Topic started by: RoxieBabyBoo on April 09, 2016, 09:47:43 am

Title: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: RoxieBabyBoo on April 09, 2016, 09:47:43 am
I have tried to upload a logo for Budgies 'R' us from DeviantArt. But when I put it on the forum, it appeared as a little black box with a white cross in it, next to it saying 'Budgies 'R' us'. What do I do to get my logo?
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: CreateAForum on April 09, 2016, 02:03:16 pm
Link?/example where this occurs
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: RoxieBabyBoo on April 09, 2016, 03:08:45 pm
http://unknownbudgie.deviantart.com/art/Budgies-R-us-Logo-601935551


This is the link to the picture.
I can't get a screenshot right now, because it's not working.  :(
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: CreateAForum on April 09, 2016, 03:21:51 pm
Make sure you use this picture link http://orig12.deviantart.net/8f22/f/2016/100/b/e/budgies__r__us_logo_by_unknownbudgie-d9ydkfz.png
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: RoxieBabyBoo on April 09, 2016, 03:25:23 pm
ThankyouThankyouThankyou!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: RoxieBabyBoo on April 09, 2016, 03:26:42 pm
Next question (Sorry, too many questions!) - How to resize and centre it?
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: CreateAForum on April 09, 2016, 03:30:54 pm
Umm resizing you would have to save it to your computer and then edit in a paint/photogram
Title: Re: Forum Logo...GONE WRONG!
Post by: RoxieBabyBoo on April 09, 2016, 07:03:06 pm

Oh, that's OK. Now that you say that, I won't bother resizing it. LOL! What about moving it to the centre of the screen? Like just moving it across a bit... ;)


If there is no way of doing that, I'll just improve it so it looks right on the screen.  :D