Create A Forum - Support Forums

Support => General Support => Topic started by: Jeremy on December 26, 2015, 07:13:31 pm

Title: Help with domain please
Post by: Jeremy on December 26, 2015, 07:13:31 pm
I have a forum thru create a forum and Domain thru web.com and I went thru the domain manager to set it up and I did the dns thru web.com. And came back and entered my domain in the box on the domain manager and that was. Few days ago and still hasn't worked. It shows it changing web names when you type it in which it never did before, but I get a blank page. And I can even go to my forum by typing in the name with create a forum .com  and before that happened it would not let me log in but now I have nothing. What do I do or is it still in process off switching over.
Title: Re: Help with domain please
Post by: CreateAForum on December 26, 2015, 10:58:01 pm
Whats your domain and forum url
Title: Re: Help with domain please
Post by: Jeremy on December 27, 2015, 01:26:38 am
My domain I have with web.com is.  thetacticalbowhunter.com and the one I have with create a forum is. thetaticalbowhunter.createaforum.com.   I changed the name but the web address is still spelled wrong there if you see that. But web.com told you should not matter.
Title: Re: Help with domain please
Post by: Jeremy on December 27, 2015, 02:43:58 am
Not sure what the deal is. It was just working then it stopped again and now working off and on.
Title: Re: Help with domain please
Post by: CreateAForum on December 27, 2015, 03:58:44 pm
Looks ok http://www.intodns.com/thetacticalbowhunter.com  pointed to A record in DNS.
Maybe they were having dns issues?
Title: Re: Help with domain please
Post by: Jeremy on December 27, 2015, 05:51:27 pm
Yes so far it seems to be working. Thanks for the help. May have just been because of the holiday when things wher changing over.