Create A Forum - Support Forums

Support => Bugs => Topic started by: Todd on September 08, 2014, 12:25:17 am

Title: EZ Portal Homepage Not Showing
Post by: Todd on September 08, 2014, 12:25:17 am
I've come into an issue with the EZ Portal in which I am uncertain on how to fix without completely disabling it and re-enabling it. Currently my EZ Portal homepage is enabled and used to be the first page you would see when you came to my forums. I made it to where Guests could see everything on there but had to log in to make it to where they can see/do everything else. This worked for a while until now. I logged in today and just edited the message on the Homepage area of EZ Portal and finalize it, log out and check to see if guests can view it and they can't.


I've run all diagnostics on it and no problems were found, I've checked all of the widgets on EZ Portal to see if any of them made it to where Guests cannot view it. Everything was exactly how it was before and no changes were made except to the actual message. Is any one else having this issue, or had it before and know the fix?
Title: Re: EZ Portal Homepage Not Showing
Post by: CreateAForum on September 08, 2014, 12:27:00 am
What's your forum url? I have made updates to ezPortal today.
There is now a setting to disable ezPortal for mobile users and setting to disable ezportal in the admin area.
Title: Re: EZ Portal Homepage Not Showing
Post by: Todd on September 08, 2014, 12:28:46 am
www.vodguild.org (http://www.vodguild.org)


And when I would try to go to the Home page, the direction link is viewed as this "Vengeance of Draken-Kasan Guild (http://www.vodguild.org/index.php)»Forum (http://www.vodguild.org/index.php?action=forum) »Vengeance of Draken-Kasan Guild (http://www.vodguild.org/index.php)" So, Home >> Forum >> Home. Doesn't make sense at all.
Title: Re: EZ Portal Homepage Not Showing
Post by: CreateAForum on September 08, 2014, 12:35:22 am
Hmm your forum is in maintenance mode ezPortal does not appear in maintenance mode.
Title: Re: EZ Portal Homepage Not Showing
Post by: Todd on September 08, 2014, 01:13:25 am
I was trying to fix it. Forgot to take it out, sorry, lol.