Create A Forum - Support Forums

Support => General Support => Topic started by: rollerpigeon on December 31, 2010, 05:03:01 pm

Title: My Site Is Not Loading!
Post by: rollerpigeon on December 31, 2010, 05:03:01 pm
Hello, my site is not loading. Here is the error message:

"Firefox can't find the server at www.rollerpigeon.com"

 :'(

What's going on??

Tony
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: CreateAForum on December 31, 2010, 07:48:02 pm
Your site is online for me. I can visit and move around the site fine.
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: nicocast on December 31, 2010, 08:25:18 pm
I can see it too
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: rollerpigeon on January 01, 2011, 03:28:58 am
For some reason I can see the home page when I type this in: rollerpigeon.createaforum.com. But when I click to log in or go to a thread, it goes back to that it cannot find the server. Any ideas? I have cleared my cache, cookies and so forth. I have even used another browser, but no luck. I had a friend use my log in info to log in from their location, she got in with no problems.

Is it possible that my IP address has been banned??
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: CreateAForum on January 01, 2011, 03:36:53 am
Sounds like an ISP issue maybe on your side.
In a command prompt try the follwoing
ping rollerpigeon.com
and
tracert rollerpigeon.com
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: rollerpigeon on January 01, 2011, 05:46:40 am
I did the ping rollerpigeon.com. It sent and received 4 packets to 96.31.86.159

I did the tracert rollerpigeon.com. 1 16 = Request Timed Out. The 17 = 67m  68m  65m (96.31.86.159)
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: CreateAForum on January 01, 2011, 05:47:53 am
 That's right so it should come up ok...
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: rollerpigeon on January 01, 2011, 05:51:23 am
In case you did not see this part:

I did the tracert rollerpigeon.com. 1 16 = Request Timed Out. The 17 = 67m  68m  65m (96.31.86.159)
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: rollerpigeon on January 01, 2011, 05:52:04 am
What should the DNS settings be in my Godaddy account. Perhaps they fouled up??
Title: Re: My Site Is Not Loading!
Post by: CreateAForum on January 01, 2011, 05:55:52 am
Post full tracert

DNS looks ok http://intodns.com/rollerpigeon.com