Create A Forum - Support Forums

Support => Bugs => Topic started by: Orange on March 10, 2013, 10:31:49 pm

Title: Weird bug
Post by: Orange on March 10, 2013, 10:31:49 pm
I go to the admin place and I get this on the login screen, it replaces the login button with my name:

(https://support.createaforum.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi1121.photobucket.com%2Falbums%2Fl516%2Fmanuwalk%2F032464F0-ACA9-416E-9519-835870496962-186-0000000B83C0C055_zpsdfc19eb5.jpg&hash=1115e1925f6fdbcf74544c9a95107abb491ad40c)

And another bug which is really annoying is when I go to someone's account settings, it messes up automatically:

(https://support.createaforum.com/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi1121.photobucket.com%2Falbums%2Fl516%2Fmanuwalk%2F9D66221B-2103-4918-959D-2B607C906477-186-0000000B8929B6E5_zpse3eb6660.jpg&hash=316a31f3982b9b102d56a78411e6ab099b5590e3)

Why is this happening? Possible to fix please.
Title: Re: Weird bug
Post by: CreateAForum on March 10, 2013, 10:47:14 pm
Not sure
What browser are you running?
Are yo using any browser plugins
Title: Re: Weird bug
Post by: Orange on March 10, 2013, 11:14:56 pm
I'm using Google Chrome on my iPhone 4.
Title: Re: Weird bug
Post by: CreateAForum on March 10, 2013, 11:21:47 pm
That could be it. iPhone browser issue with chrome.
Title: Re: Weird bug
Post by: Orange on March 10, 2013, 11:24:31 pm
Oh ok. Thanks for the help.
Title: Re: Weird bug
Post by: Stephanie Smith on March 27, 2013, 12:33:39 pm
its your phone auto fill in phone settings disable it I had the same problom and that worked
Title: Re: Weird bug
Post by: Silver734 on August 10, 2013, 08:15:54 pm
it's your automatic thing, turn auto remind (email, password etc) off. i've had this problem too.