Create A Forum - Support Forums

Support => General Support => Topic started by: daddyal84 on October 05, 2012, 07:50:21 pm

Title: Question are parking Domains
Post by: daddyal84 on October 05, 2012, 07:50:21 pm
Hi All

Hope you can help.

Our forum is http://reelfruits.createaforum.com/ (http://reelfruits.createaforum.com/)

We have brought a domain name http://www.classicreels.co.uk/ (http://www.classicreels.co.uk/) which I have parked under the admin settings.

The problem is when you access the forum via the new domain name, it still shows the 'create a forum' address in the address bar....is there a way to turn this off so it stays as the classicreels address?

Many thanks
Title: Re: Question are parking Domains
Post by: aIURbliS on October 05, 2012, 08:03:58 pm
CreateAForum service does not support 2 dots in your domain.
Title: Re: Question are parking Domains
Post by: CreateAForum on October 05, 2012, 08:14:20 pm
I believe it does.

You need to create two namservers point them to createaforum.com IP: 68.233.250.132

Then point the domain to those two nameservers.



At the moment you are using web redirection which is why it is still in the address bar
Title: Re: Question are parking Domains
Post by: aIURbliS on October 05, 2012, 08:15:24 pm
o.O I thought you said it doesn't
Title: Re: Question are parking Domains
Post by: daddyal84 on October 05, 2012, 11:35:57 pm
Thanks for the quick responses guys,

I have tried to park the domain  classicreels.co.uk however the below error come up....

  An Error Has Occurred!    This is not a valid domain name We only support domains with one dot . we do not support .co.uk at this time. Currently .com, .net, .org, .info, .tk, .us work

Is there anyway around this without buying another domain name?

Thanks