Author Topic: Youtube posting  (Read 349 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline frfr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: 0
    • View Profile
Youtube posting
« on: January 18, 2013, 10:37:21 pm »
Greetings.
When I insert youtube URLs into a post, some work and some don't.

This type work      http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw

This type doesn't  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8xJ_agcMy5c
                           [/size]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BJ8-cQ6lEaY[/color]

Can you please tell me how to fix it?

Cheers
Flin

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5831
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: Youtube posting
« Reply #1 on: January 18, 2013, 10:39:43 pm »
Take out this part of the url feature=player_embedded&
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline frfr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Youtube posting
« Reply #2 on: January 18, 2013, 11:33:25 pm »
Once again

Many thanks.

Cheers
Flin

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
437 Views
Last post September 08, 2012, 11:34:01 am
by Stephanie Smith
9 Replies
1668 Views
Last post December 13, 2012, 07:05:09 am
by AlliK
2 Replies
587 Views
Last post April 03, 2014, 04:04:38 pm
by Harley Quin
1 Replies
1423 Views
Last post April 18, 2015, 08:57:22 pm
by CreateAForum
4 Replies
396 Views
Last post February 26, 2019, 11:40:17 pm
by BlackDiamond