Author Topic: Video Embedding Issues  (Read 748 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline CB

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 253
  • Karma: 2
    • View Profile
Video Embedding Issues
« on: June 25, 2011, 12:18:24 am »
This does not work for me. Either my forum is broken or I'm missing something that "turns" this option on. I have copy/paste the URL from both the Address bar up top as well as the Share Button on YouTube and in both cases all I get is a link leading back to YouTube.


I also tried using the YouTube embed code as well to no avail.


Please help.


Thanks.

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5977
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #1 on: June 25, 2011, 12:25:46 am »
Example?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline CB

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 253
  • Karma: 2
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #2 on: June 25, 2011, 12:29:55 am »
Example?


No sooner did I hit send that I figured out what was happening on my end. At other forums when I embed and click preview to see how ever thing looks before hitting post, the Video also displays. But on this Forum sight when I hit preview it only displays the link rather than the video itself.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5977
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #3 on: June 25, 2011, 02:06:19 am »
Fixed video embedding previews should show now.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline CB

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 253
  • Karma: 2
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #4 on: June 25, 2011, 02:42:48 am »
Fixed video embedding previews should show now.


I tried using 3 different videos from YouTube and none would preview prior to hitting Post.

Offline Aulton

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Location: Grorgia
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #5 on: June 26, 2011, 01:55:00 pm »
I am also having the same problems with this
 
Code: [Select]
http://www.youtube.com/watch?v=TYKAbRK_wKA&feature=player_embedded
 

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5977
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #6 on: June 26, 2011, 02:03:44 pm »
Will check it out shortly after the server move
Aulton
try just
Code: [Select]
http://www.youtube.com/watch?v=TYKAbRK_wKA
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Aulton

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Location: Grorgia
    • View Profile
Re: Video Embedding Issues
« Reply #7 on: June 26, 2011, 02:15:13 pm »
Code: [Select]
http://www.youtube.com/watch?v=TYKAbRK_wKA
All I get is the code line above. no video

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
621 Views
Last post May 23, 2012, 07:36:23 pm
by serenate
2 Replies
598 Views
Last post April 03, 2014, 04:04:38 pm
by Harley Quin
2 Replies
111 Views
Last post September 06, 2018, 02:27:49 pm
by CreateAForum
8 Replies
280 Views
Last post August 05, 2019, 01:42:49 am
by JimD
2 Replies
179 Views
Last post August 30, 2019, 12:28:13 am
by Angel