News:

Create A Forum Installed

Author Topic: Unlimited Ad Free ??  (Read 1267 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 7014
  • Karma: 322
    • View Profile
Re: Unlimited Ad Free ??
« Reply #15 on: July 09, 2013, 01:45:03 pm »
Should be activated now normally it is instant.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline WholesaleChat

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 236
  • Karma: 3
  • WholesaleChat.co.uk
    • View Profile
    • www.wholesalechat.co.uk
Re: Unlimited Ad Free ??
« Reply #16 on: July 09, 2013, 01:49:55 pm »
Thanks, is there anyway I can develop this but not have it enabled on website until its finished ?

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 7014
  • Karma: 322
    • View Profile
Re: Unlimited Ad Free ??
« Reply #17 on: July 09, 2013, 01:50:58 pm »
Develop what? You can put the forum maintenance mode to allow no one else to access it.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline WholesaleChat

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 236
  • Karma: 3
  • WholesaleChat.co.uk
    • View Profile
    • www.wholesalechat.co.uk
Re: Unlimited Ad Free ??
« Reply #18 on: July 09, 2013, 01:58:58 pm »
Thats it, I don't want to put the forum on hold whilst building the classifieds and estore, but don't want members to see what I'm doing either. I take it that I can't ?

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 7014
  • Karma: 322
    • View Profile
Re: Unlimited Ad Free ??
« Reply #19 on: July 09, 2013, 02:07:42 pm »
For the store and classifieds just do not give members permission to view it until you have it completed.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline WholesaleChat

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 236
  • Karma: 3
  • WholesaleChat.co.uk
    • View Profile
    • www.wholesalechat.co.uk
Re: Unlimited Ad Free ??
« Reply #20 on: July 09, 2013, 02:14:34 pm »
Thanks. Does the Ajax Chat only one in the createaforum.com domain, and not under my domain name ?

When the link is clicked it goes to CaF domain, yet my domain name works also, is this something in settings ?

(edit - thats working now )

Can the Ajax site link be setup as a custom tab ?

There's no settings option in Admin for the Ajax Chat pages ?

When clicking the Chat link, can I get it to open in a new browser tab, so members can switch between the two ?
« Last Edit: July 09, 2013, 02:18:20 pm by WholesaleChat »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
809 Views
Last post June 28, 2011, 07:08:11 pm
by simply sibyl
1 Replies
2089 Views
Last post February 09, 2015, 02:03:27 pm
by CreateAForum
2 Replies
680 Views
Last post January 11, 2016, 04:49:31 pm
by gingerbreadexchange
1 Replies
1025 Views
Last post October 17, 2019, 11:31:12 pm
by CreateAForum
1 Replies
75 Views
Last post November 19, 2022, 03:06:01 pm
by CreateAForum