Author Topic: Settings not working...  (Read 204 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline undeadnightfury

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Settings not working...
« on: December 24, 2019, 08:26:10 am »
Hello I cannot change any settings in my forums control panel is this a bug or what is going on?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6589
  • Karma: 303
    • View Profile
Re: Settings not working...
« Reply #1 on: December 24, 2019, 12:56:14 pm »
What happens?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline undeadnightfury

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Settings not working...
« Reply #2 on: December 26, 2019, 10:29:29 am »
after hitting save it undos everything I tired to change... also on a side note none of my links are working now... every board I click on goes to the url www.forum.creatureverse.net instead of forum.creatureverse.net after it was fixed...

Offline undeadnightfury

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Settings not working...
« Reply #3 on: December 27, 2019, 04:33:26 am »
Thank you so much! everything seems to be working now... your support system is great!

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
372 Views
Last post June 11, 2012, 08:39:12 am
by Thurl
2 Replies
354 Views
Last post June 19, 2013, 05:52:11 pm
by Katey
33 Replies
1846 Views
Last post February 13, 2017, 09:25:48 am
by jcrossas
3 Replies
182 Views
Last post July 11, 2018, 03:13:58 pm
by CreateAForum
2 Replies
666 Views
Last post January 09, 2020, 02:51:08 pm
by Louaie575