Author Topic: Quote feature lost  (Read 618 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Justincase

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
  • Karma: -1
    • View Profile
Quote feature lost
« on: September 29, 2011, 02:23:50 pm »
Site updated some new quick reply feature.  Now you cant quote others. It just sticks when you hit quote and says loading................... Never can reply with a quote now. >:(

Dont know why here a line is under all my words.
:o

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5782
  • Karma: 277
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #1 on: September 29, 2011, 02:34:19 pm »
I am able to quote ok on this site and it goes to quick reply. What browser are you using?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Justincase

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #2 on: September 29, 2011, 02:57:25 pm »
Firefox.  I click quote and  starts to load but gets hung up in the bar at top of page and says Loading.............. and never loads.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5782
  • Karma: 277
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #3 on: September 29, 2011, 03:05:56 pm »
What firefox version? I am using firefox 3.6 and it is ok for me.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Justincase

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #4 on: September 29, 2011, 03:25:32 pm »
3.6 also. I had problems with their new 4.0 one so I went back to 3.6.
 Maybe it is my wireless net hanging up.  ???   Never had a problem till that new ajax was installed.

Offline Justincase

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #5 on: September 29, 2011, 03:30:53 pm »
I just went into my moderator sub forum and was goofing around trying things and got the quote to work. So it must be on my end hanging up.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5782
  • Karma: 277
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #6 on: September 29, 2011, 03:32:04 pm »
Glad you have it working again. If you think it was a certain setting let me know and will check it out.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Justincase

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 88
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: Quote feature lost
« Reply #7 on: September 29, 2011, 03:33:02 pm »
I just went into my moderator sub forum and was goofing around trying things and got the quote to work. So it must be on my end hanging up.

If I hit quick reply, then hit quote, I can get it to quote.   Still cant just click quote top right to quote though.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
8 Replies
643 Views
Last post August 15, 2012, 07:46:50 am
by Jhun Santos
1 Replies
759 Views
Last post January 18, 2012, 05:55:36 am
by aIURbliS
1 Replies
226 Views
Last post August 12, 2012, 01:04:22 pm
by CreateAForum
0 Replies
500 Views
Last post March 08, 2014, 12:52:13 pm
by nerdymidgetkid
1 Replies
265 Views
Last post December 15, 2018, 02:34:21 am
by CreateAForum