Author Topic: Problem on Page content(Page manager) text area and bock content (Ezportal)  (Read 556 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline mr.ken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
Am having problem with my ezportal thats because there's no space for me to insert my contents (html codes to be specific) i mean the Block Content area. I expect it to have a Textarea but it doesn't. Same also @ my Page Manager Page Content Textarea
I am counting on you for help
With due respect
Thanks.

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5624
  • Karma: 276
    • View Profile
What browser are you using? Can you take a screenshot. I get an editor when I visit my forum.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mr.ken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
I am presently using opera on mobile for easy access....is the problem from my browser or just because am accessing it through a mobile phone and not pc

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5624
  • Karma: 276
    • View Profile
I think just with opera on mobile.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mr.ken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
Thanks for the replies.....i  have changed my browser and the editor is now visible but the thing is after creating my html codes into the editor  instead of it to execute what am expecting from the code I found out that the code jst appears as a text on my page......or is there anythng i have to put in place before pasting my html code because my ezblock is not recognizing it as html must I embbed     for it to recognize it?
Thanks For Your Support. 

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5624
  • Karma: 276
    • View Profile
There should be an html button to click to view the html source.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mr.ken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
after then i need to click on the update option right? Coz am a kinda loosing hope on my forum jst because of this part.....it seems only GURUS can realy make use of the ezblock which i am not. I am doing so fine with other part of my forum but only the ezblock issue.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5624
  • Karma: 276
    • View Profile
Yeah if not go to ezportal settings and disable the editor and then the ezblock won't use the editor anymore then you can paste in html code.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline mr.ken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
Please you need to check this forum and give me enlightenment on how to go about it http://earlyface.com...... If you can  check well at the right hand side you will see the forum updates grouped into sections... Like ezblock title
Education : the latest topics bellow  it likewise
Health : the topics and so on

Offline mr.ken

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
« Last Edit: December 17, 2015, 05:03:07 pm by mr.ken »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
409 Views
Last post April 17, 2012, 11:11:06 pm
by aIURbliS
8 Replies
695 Views
Last post December 08, 2012, 10:14:27 pm
by TaoGem
1 Replies
180 Views
Last post January 25, 2015, 09:33:34 pm
by CreateAForum
0 Replies
485 Views
Last post May 17, 2015, 12:25:43 pm
by SWAT4SAMP
1 Replies
153 Views
Last post February 11, 2016, 01:53:26 pm
by CreateAForum