Author Topic: [ATTN CAF]Posting Problem  (Read 819 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline -Candy-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • HELP!!! I'm online and I can't get off!!!
  • Location: California, USA
    • View Profile
    • Highlander: the RPG
[ATTN CAF]Posting Problem
« on: November 15, 2011, 01:09:36 am »
I am having a problem posting on my forum.  When I click the Preview button it says "Fetching Preview" then there's nothing.  When I click the Post button it posts but the post is empty.  This is the first time this has happened (I posted something yesterday with no problem).  Can anyone help me?  It's pretty bad when the forum's admin can't post on her own board.
« Last Edit: November 16, 2011, 09:17:01 pm by Alex »

Share on Facebook Share on Twitter


Offline Alex

  • CAF Support Team
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 235
  • Karma: 12
  • Gender: Male
  • Location: Greenville, North Carolina
    • View Profile
Re: Posting Problem
« Reply #1 on: November 16, 2011, 01:22:18 am »
How many characters are you trying to post?
Terms Of Service

Please don't PM me with support questions

Offline -Candy-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • HELP!!! I'm online and I can't get off!!!
  • Location: California, USA
    • View Profile
    • Highlander: the RPG
Re: Posting Problem
« Reply #2 on: November 16, 2011, 01:39:44 am »
I tried varying post sizes.  Long or short it didn't matter.  Like I said.....I had no problem a few days ago.

Offline Alex

  • CAF Support Team
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 235
  • Karma: 12
  • Gender: Male
  • Location: Greenville, North Carolina
    • View Profile
Re: [ATTN CAF]Posting Problem
« Reply #3 on: November 16, 2011, 09:16:10 pm »
This will have to be checked out by CAF. I'll flag it.
Terms Of Service

Please don't PM me with support questions

Offline -Candy-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • HELP!!! I'm online and I can't get off!!!
  • Location: California, USA
    • View Profile
    • Highlander: the RPG
Re: [ATTN CAF]Posting Problem
« Reply #4 on: November 16, 2011, 11:29:09 pm »
Thank you.

Offline brianbooth

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: [ATTN CAF]Posting Problem
« Reply #5 on: November 17, 2011, 04:06:41 pm »
The same thing happens to me when trying to insert a quote. I click the "Insert Quote," a dialogue box pops up, and then nothing.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6028
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: [ATTN CAF]Posting Problem
« Reply #6 on: November 18, 2011, 12:40:48 am »
Made an update let me know if it is better removed ajax quick reply
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline -Candy-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • HELP!!! I'm online and I can't get off!!!
  • Location: California, USA
    • View Profile
    • Highlander: the RPG
Re: [ATTN CAF]Posting Problem
« Reply #7 on: November 18, 2011, 01:43:34 am »
Mine is back to normal.  I'm able to do everything I was before.  Now I have another question.  If you visit my forum http://hlrpg.createaforum.com/index.php  you'll notice that the thread, topics and board titles are really dark and hard to see.  How do I change those colors?  I have read though the style code (see attached) but I can't see what it is I need to change (and I don't want to screw up anything else...just change that one thing.).  Can anyone help me out?
« Last Edit: November 18, 2011, 01:49:00 am by -Candy- »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
530 Views
Last post June 21, 2011, 10:04:33 pm
by simply sibyl
4 Replies
479 Views
Last post September 09, 2011, 08:35:47 pm
by Alex
1 Replies
344 Views
Last post September 06, 2013, 12:39:38 am
by FlashlightForum
0 Replies
391 Views
Last post February 05, 2014, 08:02:23 pm
by agate
29 Replies
1467 Views
Last post July 30, 2019, 01:07:39 pm
by CreateAForum