Author Topic: Quote Feature Issue~Please Help  (Read 234 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline lady jane

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
Quote Feature Issue~Please Help
« on: August 12, 2012, 12:37:24 pm »
Good morning.

The 'quote' feature isn't working for my members or global mod. It IS working for me as an admin. The feature IS working in PMs but not out on the boards. We have determined it is not a browser issue and I have scoured the permissions to see if something was un-checked there. I can not find anything.

http://rambleon.createaforum.com/index.php

Please help. Thanks!

Lady Jane


Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6195
  • Karma: 292
    • View Profile
Re: Quote Feature Issue~Please Help
« Reply #1 on: August 12, 2012, 01:04:22 pm »
Known issue but the fix is to enable quick reply.  Which is found under
Admin -> Layout Settings -> Reset Options

Then reset the default options and member options there is a quickreply setting
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
654 Views
Last post September 29, 2011, 03:33:02 pm
by Justincase
8 Replies
671 Views
Last post August 15, 2012, 07:46:50 am
by Jhun Santos
1 Replies
781 Views
Last post January 18, 2012, 05:55:36 am
by aIURbliS
2 Replies
496 Views
Last post November 04, 2014, 05:17:08 pm
by RoxieBabyBoo
2 Replies
78 Views
Last post December 26, 2015, 05:29:49 am
by Luztoo