Author Topic: my new forum turned into blue hell  (Read 286 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Beowolff29

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: my new forum turned into blue hell
« on: January 26, 2019, 02:26:40 pm »
yes.. the BBCode buttons are visible, and the smileys are too...  but simply they don't seem to be activated... even though they are definitely turned on inside my controls.

I click them with a mouse and 'nothing' happens.  If I highlight a sentence then try to make it bold or change it's color or make it big ...or add a smiley....  NOTHING.  It's crazy.

I use Microsoft Edge... which is likely to be the most used browser from the people my site is intended for (I'm still building it and haven't advertised it yet to the open public.)

https://www.facebook.com/CowboyandWesternSongs/photos/a.1451653855096062/2227102307551209/?type=3&theater

This is from my face book page...hope you can see it.

This is a very troublesome problem...and really if my 'soon to be' site members can't access the smileys and BBCode it's going to be a deal breaker for them (and the popularity of my site.)  Very concerned.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
345 Views
Last post June 03, 2013, 02:21:34 am
by aIURbliS
9 Replies
1256 Views
Last post July 29, 2013, 09:38:11 pm
by CreateAForum
0 Replies
119 Views
Last post February 10, 2017, 01:36:25 pm
by albean88
2 Replies
310 Views
Last post February 11, 2017, 01:45:05 am
by albean88
2 Replies
1082 Views
Last post August 28, 2018, 05:37:01 pm
by gingerbreadexchange