Author Topic: my forum  (Read 918 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
my forum
« on: July 23, 2011, 02:35:58 pm »
I wasnt able to get on my forum in time to move my ip address over too the new server. I have already changed my domain names ip. is there anyway I can get it back?

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5924
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #1 on: July 23, 2011, 09:45:08 pm »
As soon as you make the ip address change the forum will be back online.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #2 on: July 24, 2011, 03:00:51 am »
Dont I have too do that in custom domain on my forum?? if so I can't access the admin section of my forum.. I have tried many times using .createaforum.com and my domain name.. I have also changed the ip address on my domain name.
 

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5924
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #3 on: July 24, 2011, 03:05:31 am »
No you would change at 1and1.com where you have the domain. Check the post for the new ip.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #4 on: July 24, 2011, 03:20:53 am »
I have changed both of my name servers too that ip and it doesnt work I have given it 24 hours.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5924
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #5 on: July 24, 2011, 03:36:46 am »
Still says old ip according to http://intodns.com/charliealphaco.com
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #6 on: July 24, 2011, 03:47:24 am »
Strange... would it work if I made my actual domain name the ip instead of using the namservers?

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5924
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #7 on: July 24, 2011, 03:54:00 am »
Maybe never tried.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #8 on: July 24, 2011, 03:56:12 am »
what could be some reason that this isnt working
 

Offline WholesaleChat

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 236
  • Karma: 3
  • WholesaleChat.co.uk
    • View Profile
    • www.wholesalechat.co.uk
Re: my forum
« Reply #9 on: July 24, 2011, 09:48:59 am »
with my 1&1 domain name I don't point to the servers, I just re-direct it to the createaforum address, under 'destination'

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #10 on: July 24, 2011, 01:40:29 pm »
Thats what I used too do. But then i got it too work so i didint need to do that. Now this server change has seemed too mess me up somewhere. I feel like im making some stupid mistake somewhere. Now when you go to my forum it says this:
 Multiple Choices The document name you requested (/index.php) could not be found on this server. However, we found documents with names similar to the one you requested.
Available documents:

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #11 on: July 25, 2011, 02:50:07 pm »
Thank you for your help createaforum support. it seemed too be my domain host that was causing the issue. But now everyone else seems to be able too see the forum but me. I dont understand.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5924
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #12 on: July 25, 2011, 02:53:10 pm »
Might just have to wait your computer maybe caching the old domain.
You can try command line
IPCONFIG /FLUSHDNS
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Chappie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: -1
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: my forum
« Reply #13 on: July 26, 2011, 01:40:39 pm »
Thank you again for all you help, you were so much more help than my domain host. I can now access my forum. thanks again.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
1242 Views
Last post August 04, 2010, 01:32:16 pm
by lizardbitetv
2 Replies
921 Views
Last post October 25, 2010, 08:26:10 pm
by Nickô
1 Replies
876 Views
Last post March 18, 2011, 07:56:24 pm
by Alex
4 Replies
709 Views
Last post May 06, 2011, 01:14:14 am
by Alexwb22
0 Replies
424 Views
Last post May 18, 2011, 04:40:14 pm
by Gtagasje