Author Topic: please help me on this... screenshot  (Read 216 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Shaxee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: 0
    • View Profile
please help me on this... screenshot
« on: March 16, 2016, 03:30:49 pm »
recently, the top of my forum started misbehaving so I dunno what to do, help me out, www.alifepress.ml

see screenshots below....

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6147
  • Karma: 288
    • View Profile
Re: please help me on this... screenshot
« Reply #1 on: March 16, 2016, 05:16:59 pm »
You have bad code in your headers
Code: [Select]
<html>
<head>
<meta name="google-site-verification" content="wr0UiVdP00wyvy_gq6HfB9-h1kiUy2t-StTglRYGT7o" />
<title> My title </title>
</head>
<body>
page contents
</body>
</html>
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Shaxee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: please help me on this... screenshot
« Reply #2 on: March 17, 2016, 02:32:29 pm »
So I should remove it right....

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6147
  • Karma: 288
    • View Profile
Re: please help me on this... screenshot
« Reply #3 on: March 17, 2016, 03:08:52 pm »
yes
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Shaxee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: please help me on this... screenshot
« Reply #4 on: March 18, 2016, 01:35:20 pm »
Hello, I remove the code but it's still showing the same thing, please hell me out on this, help me remove the code that's causing this I really appreciate your help.. thanks

alifepress.ml