Author Topic: Issues with previewing threads.  (Read 799 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Sir Rob (from Oz)

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 101
  • Karma: 1
    • View Profile
    • The New Retreat
Re: Issues with previewing threads.
« on: January 20, 2018, 05:23:06 am »
Well I tried it again and it went to a blank screen yet again!!!!

Changed 20000 again to 0, logged out and tried again. This is the URL for the thread. https://thenewretreat.createaforum.com/index.php?action=post;board=3.0 and yet again it went to blank screen with this as the URL https://thenewretreat.createaforum.com/index.php?action=post2;start=0;board=3

I cannot understand why it worked here yet wont at The New Retrat forum!!!!! I feel it is doo with some codings perhaps I need to change but do not have the technical knowlede to know what that might be!

Very frustrating to say the least!!

Oh btw where does the preview come from, My forum or elswhere?
« Last Edit: January 20, 2018, 05:25:15 am by Sir Rob (from Oz) »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
439 Views
Last post April 20, 2013, 05:35:43 pm
by shell
18 Replies
1725 Views
Last post January 19, 2018, 09:27:43 pm
by Sir Rob (from Oz)
2 Replies
358 Views
Last post August 29, 2013, 08:45:09 pm
by CreateAForum
iPad Issues

Started by CB Bugs

4 Replies
891 Views
Last post May 11, 2014, 04:07:23 pm
by CreateAForum
4 Replies
222 Views
Last post November 19, 2017, 03:43:48 pm
by LuckVintage