Author Topic: http-link yields bad request because of ssl and https-protocol on port 80  (Read 289 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline BlackMonk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 1
    • View Profile
Since this morning, surfing to my createaforum site http://www.zenaudio.be yields:

"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Reason: You're speaking plain HTTP to an SSL-enabled server port.
Instead use the HTTPS scheme to access this URL, please.
"

Can you fix the problem, please?
Thanks in advance!
« Last Edit: March 01, 2017, 05:20:35 pm by BlackMonk »

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6277
  • Karma: 294
    • View Profile
Should be better now changed the main site to http

If not DNS takes about 24 hours to update
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline BlackMonk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 1
    • View Profile
The main site is now redirected to https! Not good, since https://zenaudio.be will provide certificates for the domain createaforum.com and browsers will refuse this. So users with browsers like Internet Explorer and Chrome cannot continue.
Can you please restore the original condition to plain http and NO https?

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6277
  • Karma: 294
    • View Profile
I don't understand why is your domain name https? Use http for your url.
I can't go back to for createaforum.com to http since browsers want https now a days
I only did the www.createaforum.com and createaforum.com as https  all forums on http://*.createaforum.com are still http
« Last Edit: March 02, 2017, 01:54:00 pm by CreateAForum »
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline BlackMonk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 1
    • View Profile
If I surf to http://www.zenaudio.be or http://zenaudio.be, I'm automatically redirected to https:// without any choice in the matter.
Does it have something to do with the ip-address? zenaudio.be is redirected to 64.79.105.158.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6277
  • Karma: 294
    • View Profile
Yes it is. Should point to 64.79.105.131
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline BlackMonk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 1
    • View Profile
Okay, I changed it.
Why was it altered? I have worked with 64.79.105.158 without any problems until yesterday.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6277
  • Karma: 294
    • View Profile
The createaforum was on 64.79.105.131 I did move to  64.79.105.158 briefly for a couple days when we had a ddos attack then moved it back. I  needed a dedicated IP for SSL so moved just the main site itself to 64.79.105.158 again.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline BlackMonk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Karma: 1
    • View Profile
No fear for ddos anymore? ;)

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6277
  • Karma: 294
    • View Profile
No fear for ddos anymore? ;)
Always fear most you can do is just wait it out.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
743 Views
Last post July 19, 2010, 11:48:12 am
by lizardbitetv
1 Replies
561 Views
Last post June 21, 2011, 09:40:49 pm
by aIURbliS
7 Replies
456 Views
Last post January 13, 2013, 08:43:49 pm
by yzafan
0 Replies
243 Views
Last post June 01, 2013, 01:08:05 am
by The Linker
4 Replies
125 Views
Last post November 17, 2018, 10:36:44 pm
by salty gman