Author Topic: How to get smilies and BBCode to appear when composing a reply?  (Read 409 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Griff Grof

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 151
  • Karma: 0
  • cachewalker.co.uk
    • View Profile
    • CacheWalker
How to get smilies and BBCode to appear when composing a reply?
« on: September 09, 2012, 06:13:09 pm »
Hi,


Just a little query - in this support forum, when you're composing a reply, you can see the smilies  :)  And bold text etc appear as you're typing.


But on my forum, when you're composing a reply clicking on bold brings up the BBCode tags [ b ] and the smilie tags too : ) rather than simply showing the smilies as you compose the reply, and also the bold, italic, underlined etc text.


How do you change it so you can see all that when composing a reply like on this support forum?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5790
  • Karma: 279
    • View Profile
You have to turn on the wywsig editor it is a setting.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Griff Grof

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 151
  • Karma: 0
  • cachewalker.co.uk
    • View Profile
    • CacheWalker
Thank you  ;D


And how do you turn it on?  :)

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
920 Views
Last post February 21, 2012, 12:23:17 am
by aIURbliS
1 Replies
342 Views
Last post February 03, 2014, 04:28:15 pm
by CreateAForum
10 Replies
557 Views
Last post April 18, 2016, 01:39:23 pm
by mr horse
BBCode issue?

Started by Sushi Bugs

1 Replies
576 Views
Last post January 19, 2017, 04:54:18 am
by CreateAForum
4 Replies
81 Views
Last post April 23, 2018, 11:05:18 pm
by thekreater