Author Topic: How to add a domain i purchased from 123-reg?  (Read 357 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Toon4Eva

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 0
    • View Profile
How to add a domain i purchased from 123-reg?
« on: August 24, 2011, 08:35:25 pm »
i have purchased a .co.uk domain name for my site and want to know how i add it so my site has .co.uk on it instead of createaforum?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline aIURbliS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1215
  • Karma: 45
  • Gender: Male
  • Location: U.S.
    • View Profile
Re: How to add a domain i purchased from 123-reg?
« Reply #1 on: August 24, 2011, 10:36:07 pm »

This topic belongs in the General Support board. If you like to use your own domain, you can go to http://forum.createaforum.com/index.php?action=admin;area=domain;sa=domain
Admin CP > Main > Domain Manager
« Last Edit: August 25, 2011, 09:53:19 pm by xboi209 »
All codes I make are tested on the latest version of Google Chrome and upon request of other browsers.

Offline hagz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: 1
    • View Profile
Re: How to add a domain i purchased from 123-reg?
« Reply #2 on: August 25, 2011, 10:15:54 am »
i will sort this one out in house mate i think.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
737 Views
Last post June 08, 2012, 04:14:22 am
by aIURbliS
1 Replies
376 Views
Last post December 08, 2012, 09:10:44 pm
by aIURbliS
7 Replies
288 Views
Last post May 05, 2016, 05:37:13 pm
by CreateAForum
3 Replies
63 Views
Last post December 15, 2017, 09:49:29 pm
by CreateAForum
10 Replies
193 Views
Last post May 06, 2018, 08:47:47 pm
by CreateAForum