Author Topic: header issues  (Read 435 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline shell

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
  • Karma: 0
    • View Profile
header issues
« on: April 19, 2013, 05:01:26 pm »
it let me upload an image for the header but now it wont it just shows the url.

Share on Facebook Share on Twitter


Offline aIURbliS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1215
  • Karma: 45
  • Gender: Male
  • Location: U.S.
    • View Profile
Re: header issues
« Reply #1 on: April 19, 2013, 07:26:04 pm »
Be more specific, what code did you use and where's your forum?
All codes I make are tested on the latest version of Google Chrome and upon request of other browsers.

Offline shell

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: header issues
« Reply #2 on: April 20, 2013, 09:46:27 am »
hi
i tried url and http from photobucket
the picture as now appeared but no matter how tall i make the image there is still a gap at the top of the forum
thanks for your reply

Offline aIURbliS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1215
  • Karma: 45
  • Gender: Male
  • Location: U.S.
    • View Profile
Re: header issues
« Reply #3 on: April 20, 2013, 05:30:56 pm »
Be more specific, what code did you use and where's your forum?
All codes I make are tested on the latest version of Google Chrome and upon request of other browsers.

Offline shell

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: header issues
« Reply #4 on: April 20, 2013, 05:35:43 pm »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
725 Views
Last post June 26, 2011, 02:15:13 pm
by Aulton
5 Replies
591 Views
Last post May 23, 2012, 07:36:23 pm
by serenate
1 Replies
571 Views
Last post July 13, 2012, 10:41:33 pm
by Seldom Fail
7 Replies
490 Views
Last post April 25, 2013, 07:35:04 pm
by shell
18 Replies
1711 Views
Last post January 19, 2018, 09:27:43 pm
by Sir Rob (from Oz)