Author Topic: My Site Is Not Loading!  (Read 599 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline rollerpigeon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: 3
    • View Profile
My Site Is Not Loading!
« on: December 31, 2010, 05:03:01 pm »
Hello, my site is not loading. Here is the error message:

"Firefox can't find the server at www.rollerpigeon.com"

 :'(

What's going on??

Tony

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5835
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #1 on: December 31, 2010, 07:48:02 pm »
Your site is online for me. I can visit and move around the site fine.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline nicocast

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #2 on: December 31, 2010, 08:25:18 pm »
I can see it too

Offline rollerpigeon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #3 on: January 01, 2011, 03:28:58 am »
For some reason I can see the home page when I type this in: rollerpigeon.createaforum.com. But when I click to log in or go to a thread, it goes back to that it cannot find the server. Any ideas? I have cleared my cache, cookies and so forth. I have even used another browser, but no luck. I had a friend use my log in info to log in from their location, she got in with no problems.

Is it possible that my IP address has been banned??

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5835
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #4 on: January 01, 2011, 03:36:53 am »
Sounds like an ISP issue maybe on your side.
In a command prompt try the follwoing
ping rollerpigeon.com
and
tracert rollerpigeon.com
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline rollerpigeon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #5 on: January 01, 2011, 05:46:40 am »
I did the ping rollerpigeon.com. It sent and received 4 packets to 96.31.86.159

I did the tracert rollerpigeon.com. 1 16 = Request Timed Out. The 17 = 67m  68m  65m (96.31.86.159)
« Last Edit: January 01, 2011, 05:50:29 am by rollerpigeon »

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5835
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #6 on: January 01, 2011, 05:47:53 am »
 That's right so it should come up ok...
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline rollerpigeon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #7 on: January 01, 2011, 05:51:23 am »
In case you did not see this part:

I did the tracert rollerpigeon.com. 1 16 = Request Timed Out. The 17 = 67m  68m  65m (96.31.86.159)

Offline rollerpigeon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: 3
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #8 on: January 01, 2011, 05:52:04 am »
What should the DNS settings be in my Godaddy account. Perhaps they fouled up??

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5835
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: My Site Is Not Loading!
« Reply #9 on: January 01, 2011, 05:55:52 am »
Post full tracert

DNS looks ok http://intodns.com/rollerpigeon.com
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
558 Views
Last post June 28, 2012, 05:45:12 pm
by Seldom Fail
6 Replies
415 Views
Last post July 30, 2012, 07:01:30 pm
by Beston Originals
8 Replies
1246 Views
Last post November 04, 2012, 02:24:23 am
by DieMofo
1 Replies
506 Views
Last post February 06, 2013, 02:08:50 am
by CreateAForum
3 Replies
318 Views
Last post April 26, 2013, 10:46:43 pm
by CreateAForum