Author Topic: forum posting  (Read 663 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline girlygirl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: -1
    • View Profile
forum posting
« on: August 16, 2013, 11:56:07 pm »

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5841
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #1 on: August 17, 2013, 12:03:42 am »
What's your error?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline FlashlightForum

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 120
  • Karma: 8
  • Gender: Female
  • I can help you set up your forum!
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #2 on: August 17, 2013, 02:46:29 am »
What's your error?
Database Error
Unknown column 'word' in 'field list'
File: C:\inetpub\createaforum\Sources\Subs.php
Line: 350


INSERT IGNORE INTO girlcentral_log_search_subjects(`word`, `id_topic`)
VALUES
('what', 7),
('is', 7),
('the', 7),
('error', 7)

Offline FlashlightForum

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 120
  • Karma: 8
  • Gender: Female
  • I can help you set up your forum!
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #3 on: August 17, 2013, 03:36:34 am »
Updated with error...


Edit:
This puppy is weird.
I get the error after attempting to post, however when I try posting again, the previous one appears.


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5841
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #4 on: August 17, 2013, 04:02:40 am »
Fixed
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline girlygirl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #5 on: August 17, 2013, 05:38:48 pm »
its stil doing that how do i fix it?

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5841
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #6 on: August 17, 2013, 05:41:31 pm »
Try again hopefully have it fixed this time..
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline girlygirl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: -1
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #7 on: August 17, 2013, 05:46:02 pm »
working
thanks

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5841
  • Karma: 279
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #8 on: August 17, 2013, 05:47:38 pm »
Glad to help sorry for the trouble was a strange  uncommon issue.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline FlashlightForum

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 120
  • Karma: 8
  • Gender: Female
  • I can help you set up your forum!
    • View Profile
Re: forum posting
« Reply #9 on: August 17, 2013, 06:24:55 pm »
Glad to help sorry for the trouble was a strange  uncommon issue.
There's another issue now.

It appears the postcounter on board display isn't working either.

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
267 Views
Last post March 26, 2012, 04:04:16 pm
by pezza
1 Replies
236 Views
Last post July 16, 2014, 01:31:38 am
by Amila
0 Replies
933 Views
Last post March 23, 2015, 05:32:54 pm
by Forum Junkie
5 Replies
153 Views
Last post March 07, 2019, 02:36:50 pm
by chocho
29 Replies
1410 Views
Last post July 30, 2019, 01:07:39 pm
by CreateAForum