Author Topic: Custom Smileys not working  (Read 258 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Pearl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • Karma: 0
    • View Profile
Custom Smileys not working
« on: March 31, 2019, 11:44:39 pm »
Dear CreateAForum!

We upgraded couple weeks ago and our custom smileys' working fine until today. Would you please check and let us know what's going on?

Thank you so much!


Share on Facebook Share on Twitter


Online CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6147
  • Karma: 288
    • View Profile
Re: Custom Smileys not working
« Reply #1 on: March 31, 2019, 11:53:51 pm »
Fixed will take a few minutes to appear. You change your default smiley set to classic
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Pearl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Smileys not working
« Reply #2 on: April 01, 2019, 12:00:08 am »
Fixed will take a few minutes to appear. You change your default smiley set to classic
Thanks. What should we set for smileys set in order to show? We saw only 3 options, our custom smileys set, default and blank.

Right now I see you change to blank. 

Offline Pearl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Custom Smileys not working
« Reply #3 on: April 01, 2019, 12:07:35 am »
I am so sorry, I messed it up again. Would you please help us!

Thank you!

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
410 Views
Last post January 17, 2012, 04:21:17 am
by CreateAForum
4 Replies
562 Views
Last post February 15, 2012, 11:15:12 pm
by Admire
1 Replies
394 Views
Last post March 31, 2013, 05:56:33 am
by abugbeary
5 Replies
284 Views
Last post September 13, 2018, 06:31:14 am
by Fire
8 Replies
274 Views
Last post July 08, 2019, 04:49:11 pm
by CreateAForum