Author Topic: Nameservers  (Read 522 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Nameservers
« on: June 22, 2018, 08:13:29 pm »
Ok, so I routed my godaddy domain to my createaforum as well as the nameservers, but then I couldn't use my email service anymore.  So I reset the godaddy nameservers and configured my email service but I guess in doing so I screwed up my forum website.  Now I can't even access my admin tabs to undo the changes rendering my site inoperable.  Any ideas on what to do to get it working again?


Domain name: Creativelifesolutions.biz
Createaforum name: creativelifesolutions.createaforum.com

Social Buttons


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #1 on: June 22, 2018, 08:31:30 pm »
If you can't use the nameservers. You can use goadday dns.
And have the DNS A record pointed to the ip of 64.79.105.131
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #2 on: June 23, 2018, 01:03:13 am »
Thank you for the response, I'll give it a shot. 

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #3 on: June 23, 2018, 03:27:13 am »
I updated the A Record and still nothing. (I'm assuming it may take at least 24 hours to update?)


This is what I'm getting for now...



Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #4 on: June 23, 2018, 03:47:05 am »
Looks good on my end you might have to flush your dns or wait 24 hours.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #5 on: June 23, 2018, 06:27:27 am »
Thank you, it's finally working now. 

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #6 on: June 23, 2018, 12:31:35 pm »
Glad you have it working
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #7 on: June 23, 2018, 02:40:28 pm »
It's actually not anymore, lol!! Not sure what the hell I did....


Am I supposed to add namesavers to my DNS records or just put ns1.createaforum.com and
ns2.createaforum.com under the actual nameservers section?  Or do I even need to do that?

Could it just be as simple as forwarding the domain to my createaforum?
« Last Edit: June 23, 2018, 02:42:40 pm by thekreater »

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #8 on: June 23, 2018, 02:44:13 pm »
It may flip flop for 24 hours.  if you are using email you can't change the nameservers and should only use the dns records
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #9 on: June 23, 2018, 02:57:48 pm »
Holy crap you're fast in response time!


So you're saying I should remove the bottom 2 in this case? And just add them to the DNS records?



Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #10 on: June 23, 2018, 04:25:33 pm »
Remove the ns1.createaofurm.com and ns2.createaforum.com if you use godaddy for email
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #11 on: June 23, 2018, 04:29:19 pm »
My email service is through Rackspace, but I bought the domain through Godaddy...

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #12 on: June 23, 2018, 04:33:00 pm »
If you have email on your domain then you can't use our nameservers have to go the dns entry route.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline thekreater

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #13 on: June 27, 2018, 06:40:13 am »
It was working for a little while and now it's back to this...  ???



Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5208
  • Karma: 271
    • View Profile
Re: Nameservers
« Reply #14 on: June 27, 2018, 12:13:03 pm »
http://www.creativelifesolutions.biz/ seems to work.

Make sure you have a dns A record setup for just creativelifesolutions.biz
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
215 Views
Last post September 20, 2011, 07:26:03 pm
by flametail
2 Replies
282 Views
Last post March 14, 2014, 05:44:20 pm
by PrincessValentina
4 Replies
298 Views
Last post August 26, 2014, 06:18:54 pm
by outlaw16151
5 Replies
170 Views
Last post February 09, 2016, 09:38:51 pm
by CreateAForum
5 Replies
228 Views
Last post May 26, 2016, 12:44:17 pm
by CreateAForum