Author Topic: [GUIDE] How to Add an Index  (Read 1340 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Nick9

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: -38
    • View Profile
[GUIDE] How to Add an Index
« on: August 04, 2010, 11:37:31 pm »
Making-an-Index
Number-Indexing

                                                       

Making-an-Index

Code: [Select]
[iurl=#INDEX NAME][b]INDEX NAME[/b][/iurl]
Code: [Select]
[anchor=INDEX NAME][b]INDEX NAME[/b][/anchor]
-NORMAL TEXT HERE-


Ok, this one is hard to understand... Where it says "INDEX NAME" in each of the four spots it must be the same exact test every time or it will not work. When making an index keep all of the
Code: [Select]
[iurl=#INDEX NAME][b]INDEX NAME[/b][/iurl] 's together or it is completely pointless... You cannot have a space in any of the "INDEX NAME" fields or it won't work. Please use dashes..

                                                       

Number-Indexing

Code: [Select]
[b][html]<a href='#IndexName'>Index Name</a>
<br>[/html][/b]
Code: [Select]
[b][html]<a name='Index Name'>Index Name</a>[/html][/b]
-NORMAL TEXT HERE-


Ok, so you can only do number indexing with this type of code. By that I mean you can do it with letters and numbers. The other one can only handle letters. All four spots where it says "Index Name" must be the same or it won't work.
 
                                                       

Guide from www.CFcoding.createaforum.com
CreateAForum Codes | RuckaScape | Open Testing Forum

I like the people who come on here JUST to defect my karma. ;)

Share on Facebook Share on Twitter


Offline mickjav

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 166
  • Karma: 4
  • Gender: Male
  • Database designer
  • Location: Margate, Kent
    • View Profile
    • Database Dreams
Re: [GUIDE] How to Add an Index
« Reply #1 on: June 28, 2020, 12:51:29 pm »
I have been trying to get this working But I wont work
I have tried every way I can think as below
Code: [Select]
[anchor=#post_Making-an-Index][b]Making-an-Index[/b][/anchor]
[anchor=#Making-an-Index][b]Making-an-Index[/b][/anchor]
Useing the Link
Code: [Select]
https://databasedreams.createaforum.com/real-estate/real-estate-help-leases/#post_Making-an-Index
https://databasedreams.createaforum.com/real-estate/real-estate-help-leases/#Making-an-Index

https://databasedreams.createaforum.com/real-estate/real-estate-help-leases/msg673/#post_Making-an-Index
https://databasedreams.createaforum.com/real-estate/real-estate-help-leases/msg673/#Making-an-Index

I have follows this example https://support.createaforum.com/7/(guide)-how-to-add-an-index/ which works on this forum but I have notice this forum also shows the category number in the link?.
« Last Edit: June 28, 2020, 12:54:54 pm by mickjav »

Offline mickjav

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 166
  • Karma: 4
  • Gender: Male
  • Database designer
  • Location: Margate, Kent
    • View Profile
    • Database Dreams
Re: [GUIDE] How to Add an Index
« Reply #2 on: June 28, 2020, 03:55:59 pm »
Got it working ;D ;D this is how:
The Link Notice "#post_" This part is not in the anchor
Code: [Select]
https://databasedreams.createaforum.com/real-estate/real-estate-help-leases/msg673/#post_Making-an-IndexThe Anchor
Code: [Select]
[anchor=Making-an-Index][b]The text part of the anchor can be link this[/b][/anchor][/code]
« Last Edit: June 29, 2020, 07:16:26 am by mickjav »

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
1036 Views
Last post August 01, 2010, 09:49:09 pm
by McLovin
0 Replies
236 Views
Last post June 01, 2013, 01:51:04 am
by cateater
2 Replies
542 Views
Last post May 05, 2014, 05:49:36 am
by ctryluv
6 Replies
1976 Views
Last post September 11, 2015, 03:37:03 pm
by Griff Grof
5 Replies
531 Views
Last post March 02, 2019, 09:12:20 pm
by Pearl