Author Topic: Image set not working!  (Read 500 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline susan1814

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
    • View Profile
Image set not working!
« on: April 03, 2011, 09:10:44 am »
every time i try to change some of the images for my forum it doesn't come out.  :'( Any suggestions?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline Artjunkie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Image set not working!
« Reply #1 on: April 03, 2011, 06:08:34 pm »
I had the same problem,  I cleared all my caches and restarted comp and still the images wouldn't show
I then deleted my styles completely cleared caches rebooted and then they where there  :o
Strange i know but it worked.  I know this isn't much help

My advise would be to delete the styles and start a fresh.   

will keep my fingers crossed for you  good luck  :)

 

Offline susan1814

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Image set not working!
« Reply #2 on: April 04, 2011, 01:25:02 pm »
how do u delete the image sets? (im a newbie)

Offline Alex

  • CAF Support Team
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 235
  • Karma: 12
  • Gender: Male
  • Location: Greenville, North Carolina
    • View Profile
Re: Image set not working!
« Reply #3 on: April 04, 2011, 10:59:23 pm »
Out of curiosity, have you ensured that the URLs for those images match exactly what is in the CSS of your stylesheet?
Terms Of Service

Please don't PM me with support questions

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
1159 Views
Last post August 08, 2010, 03:41:46 pm
by Thornton136
1 Replies
618 Views
Last post February 24, 2013, 05:15:13 pm
by aIURbliS
0 Replies
1248 Views
Last post September 02, 2013, 03:19:40 am
by Silver734
2 Replies
448 Views
Last post October 09, 2013, 07:16:18 pm
by mr.brain
8 Replies
2035 Views
Last post April 09, 2014, 04:57:35 am
by ctryluv