Author Topic: Can't get my subdomain pointed to to my forum  (Read 207 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline arcachofo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Can't get my subdomain pointed to to my forum
« on: August 15, 2020, 04:57:03 pm »
Hi.
I just created a forum and i'm testing if i can get everything working before migrating here.
I want to use my subdomain instead of createaforum.com subdomain.That is: forum2.simulide.com instead of simulide.createaforum.com

I created a CNAME record:  forum2.simulide.com  =>  createaforum.comThen in admin panel->domain parking manager, i added: forum2.simulide.com
Now i can access my forum here: https://forum2.simulide.com/  but firefox throws a security alert...When i try to go to any board it redirects to: http://www.forum2.simulide.com/board_name/ and i get a white screen.
Now i can't even login to delete the domain parking.
What can i do to solve this issue?


Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6289
  • Karma: 297
    • View Profile
Re: Can't get my subdomain pointed to to my forum
« Reply #1 on: August 15, 2020, 07:09:02 pm »
Don't use https http:/forum2.simulide.com
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline arcachofo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Can't get my subdomain pointed to to my forum
« Reply #2 on: August 15, 2020, 07:37:18 pm »
Thanks for the fast reply.
But it is not working.
If i go to http://forum2.simulide.com it get redirected to https://forum2.simulide.com/ but with security alert.If i try to login i get an error msg:   An Error Has Occurred!     Your session timed out while posting.  Please go back and try again.
This is the cname entry, is it ok?.   
Then.. it is not possible to use https with donain parking?
Edited: i found that https requires the corresponding upgrade.
« Last Edit: August 15, 2020, 07:45:14 pm by arcachofo »

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6289
  • Karma: 297
    • View Profile
Re: Can't get my subdomain pointed to to my forum
« Reply #3 on: August 16, 2020, 08:56:56 pm »
It does https require an upgrade. But your custom domain shouldn't require it...
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
666 Views
Last post July 13, 2012, 10:41:33 pm
by Seldom Fail
7 Replies
529 Views
Last post August 09, 2017, 12:01:03 pm
by Faker001
31 Replies
1330 Views
Last post March 12, 2018, 03:51:04 pm
by CreateAForum
3 Replies
571 Views
Last post January 17, 2019, 05:11:23 pm
by CreateAForum
8 Replies
384 Views
Last post December 10, 2019, 09:39:38 pm
by CoronaYards