Author Topic: WYSIWYG Editor is NOT being displayed on the posting page  (Read 1061 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline ZombieGirlTWD

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
  • Gender: Female
    • View Profile
    • Sweet Li's YouTube Lounge
Thanks for your reply. I tried what you suggested...and what's happening is that the particular default theme I'm using, Default Theme - Core (NOT Default Theme - Curve ), is NOT SAVING my changes. I went to BOTH pages and checked the "Show WYSIWYG editor on post page by default" boxes and then clicked SAVE afterwards.


I then opened a new window and went to my website to try and post a comment - but when I went to the posting page, there was NO editor there.....AND, when I went BACK to both pages in the Layout Settings to check to see if my changes were saved, they WERE NOT!!! I re-checked the boxes on BOTH pages and they were UNCHECKED...


I'm just SO frustrated right now............I've spent HOURS trying to fix this....and my site is LIVE.......I hope this anomaly doesn't drive subscribers away from my site......... :'(

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
1989 Views
Last post November 24, 2009, 06:32:30 am
by Ultimate Forumer
1 Replies
601 Views
Last post April 17, 2012, 11:11:06 pm
by aIURbliS
3 Replies
758 Views
Last post January 19, 2013, 07:33:09 pm
by CreateAForum
3 Replies
1205 Views
Last post November 01, 2013, 03:22:20 pm
by CreateAForum
0 Replies
1712 Views
Last post February 22, 2019, 08:33:17 pm
by CreateAForum