Author Topic: Potential bug in replying to topics or starting a new thread.  (Read 257 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Dolly1226

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
    • View Profile
I just noticed that a series of text and link actions have disappeared when I make a new topic or reply to an existing one. I had them a few days ago but all I have now is a smiley face that pulls down smiley emojis.

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6289
  • Karma: 297
    • View Profile
What device are you on?

That is our emjoi picker should normally just be on the white textbox area.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Dolly1226

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
    • View Profile
My phone, android

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6289
  • Karma: 297
    • View Profile
how does it look on desktop?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Dolly1226

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
    • View Profile
Sorry I've been working rt. I didn't have time to look in my laptop... but it looks fine/restored now on my phone browser. I guess my browser updated and the site glitched maybe?

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
202 Views
Last post February 24, 2013, 08:20:55 am
by Acquir
5 Replies
603 Views
Last post March 31, 2013, 05:57:55 am
by abugbeary
0 Replies
304 Views
Last post February 05, 2014, 06:38:26 pm
by Komeda
2 Replies
168 Views
Last post March 18, 2019, 06:38:23 pm
by BikeRider-2019
2 Replies
10241 Views
Last post March 07, 2020, 08:31:34 pm
by nerdygrl