Author Topic: Pictures Not Working  (Read 102 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline Blackwolfx99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: 0
  • Gender: Male
    • View Profile
Pictures Not Working
« on: November 27, 2017, 11:53:25 pm »
I've tried this with multiple images but only some images show up when you do the picture command. Example:


The same is for the profile picture when using the image's url.

Social Buttons


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4606
  • Karma: 261
    • View Profile
Re: Pictures Not Working
« Reply #1 on: November 28, 2017, 12:25:06 am »
Example url? An picture?

Offline Blackwolfx99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: 0
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: Pictures Not Working
« Reply #2 on: November 28, 2017, 04:19:35 am »

URL: http://orig06.deviantart....9273acf744812-dakosrm.png
Using code:
And it's the same for most of the pictures but the custom pages don't have this problem.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4606
  • Karma: 261
    • View Profile
Re: Pictures Not Working
« Reply #3 on: November 28, 2017, 04:22:38 am »

Offline Harley Quin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: 2
    • View Profile
    • The Common Room Forum
Re: Pictures Not Working
« Reply #4 on: November 29, 2017, 04:00:39 pm »
We can no longer display pictures from tinypic and smilies from yoursmilies.org, either. Using an https link doesn't make any difference.





I have added an image link in this post, but nothing shows at all. If you click on Quote, you will see the coding used.

Offline Harley Quin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: 2
    • View Profile
    • The Common Room Forum
Re: Pictures Not Working
« Reply #5 on: November 29, 2017, 04:01:21 pm »
We can no longer display pictures from tinypic and smilies from yoursmilies.org, either. Using an https link doesn't make any difference.





I have added an image link in this post, but nothing shows at all. If you click on Quote, you will see the coding used.


Edit: I see you can't see the coding, there is just a gap!

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4606
  • Karma: 261
    • View Profile
Re: Pictures Not Working
« Reply #6 on: November 29, 2017, 04:06:07 pm »
Give me some more examples I haven't changed anything recently...

Offline Harley Quin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: 2
    • View Profile
    • The Common Room Forum
Re: Pictures Not Working
« Reply #7 on: November 30, 2017, 10:33:43 am »

Here is one of my photos, uploaded via tinypic


Edit: When I click on Modify, the coding has disappeared, leaving a gap. This is the coding, although I have used round brackets so that you can see the coding:


(img)http://i64.tinypic.com/ibb67c.jpg(/IMG)


It does work on a phpBB forum I post on, so it wouldn't seem to be a tinypic issue. As I said above, other sites, such as yoursmiles.org,  don't work either. This has only happened in the last couple of weeks or so.


« Last Edit: November 30, 2017, 10:40:48 am by Harley Quin »

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4606
  • Karma: 261
    • View Profile
Re: Pictures Not Working
« Reply #8 on: December 01, 2017, 03:48:52 am »
Ok think I have fixed the issue!!

Offline Harley Quin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: 2
    • View Profile
    • The Common Room Forum
Re: Pictures Not Working
« Reply #9 on: December 02, 2017, 09:01:00 am »
Thanks so much. All working now.  :)

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
175 Views
Last post February 11, 2012, 02:40:03 pm
by CreateAForum
17 Replies
946 Views
Last post April 22, 2012, 11:58:03 pm
by NewBrunswick Real News
3 Replies
385 Views
Last post March 04, 2013, 08:08:06 pm
by Darkoo
10 Replies
386 Views
Last post February 01, 2015, 07:33:00 pm
by qwan
3 Replies
196 Views
Last post July 23, 2016, 03:11:27 am
by CreateAForum