Author Topic: Captcha not working  (Read 2004 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline toxobot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Captcha not working
« on: March 25, 2014, 10:00:27 am »
I own a tech forum TechFort and my friend wasn't able to sign up because the captcha wouldn't work. Is there gonna be a fix or a way to disable captcha?

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6036
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #1 on: March 25, 2014, 12:54:12 pm »
It doesn't appear? Or they can't read the letters?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline Ian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • Karma: 2
  • Gender: Male
  • Location: Art School (Ai)
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #2 on: March 25, 2014, 02:05:32 pm »
For me it says the forum isn't even there.


EDIT: It does, but you've linked it wrong I think. Or Chrome is gay.


DOUBLE EDIT: I was able to signup on your forum.




TRIPLE EDIT: I assume it's his computer. I was able to signup. You can also create an account for him manually.
Admin CP -> and somewhere it's like "Register" or something, or "Create new user" or whatever.
It is not recommended to remove the captcha as that will allow bots to signup much easier.
« Last Edit: March 25, 2014, 02:10:56 pm by Ian »

Offline toxobot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #3 on: March 25, 2014, 11:25:00 pm »
CreateAForum it was showing up but the letters weren't working
Ian eventually I registered him but I wanted to make sure other people could sign up
Thank you both for your help :)

Offline ctryluv

  • Newbie
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #4 on: April 08, 2014, 04:20:27 pm »
Ive had the same problem on my forum.  I tried to register someone the other day and I kept getting a message saying the letters were wrong.  They are kinda hard to read to begin with and if you use the sound it is a static type voice that you can't understand.  I attempted it for over an hour, changing the captcha over and over to get a better view, and still wasn't able to do it.  Then when I used the sound, even on the letters I could hear, they were not the same as the ones in the captcha.  I eventually moved over to Safari and it worked fine.  I'm pretty sure it's a chrome issue, but unfortunately almost everyone uses chrome and I know I've lost members because of it :(

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6036
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #5 on: April 08, 2014, 05:11:56 pm »
What is your forum url
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ctryluv

  • Newbie
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: 0
    • View Profile

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 6036
  • Karma: 281
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #7 on: April 09, 2014, 03:08:08 am »
Think I fixed the issue I was able to signup in chrome.
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline ctryluv

  • Newbie
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Captcha not working
« Reply #8 on: April 09, 2014, 04:57:35 am »
Thank you so much! :)

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
750 Views
Last post May 16, 2012, 03:39:02 pm
by Rainbow Dash
2 Replies
428 Views
Last post October 09, 2013, 07:16:18 pm
by mr.brain
1 Replies
596 Views
Last post August 08, 2014, 03:11:14 pm
by CreateAForum
6 Replies
1623 Views
Last post October 04, 2014, 10:10:09 pm
by CreateAForum
0 Replies
1061 Views
Last post March 06, 2016, 12:35:18 am
by CreateAForum