News:

Create A Forum Installed

Author Topic: I'm not sure if this is my forum's fault but...  (Read 527 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Offline tigersong

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 1
  • Location: On earth
    • View Profile
I'm not sure if this is my forum's fault but...
« on: November 28, 2010, 11:44:00 pm »
So when I select certain boards, it won't load and I know it's not just me because one of the members that has been on recently has the same problem. Sorry if my problem isn't clear but it's the best way I can explain it...

Share on Facebook Share on Twitter


Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 7128
  • Karma: 325
    • View Profile
Re: I'm not sure if this is my forum's fault but...
« Reply #1 on: November 28, 2010, 11:51:01 pm »
What's the link to your board. And which board won't load?
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

Offline tigersong

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: 1
  • Location: On earth
    • View Profile
Re: I'm not sure if this is my forum's fault but...
« Reply #2 on: November 28, 2010, 11:59:39 pm »
The site link is here: http://tigerrpg.createaforum.com/index.php


and the boards the won't load are the desks: Tigersong's desk and Animallover's desk.

Offline CreateAForum

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 7128
  • Karma: 325
    • View Profile
Re: I'm not sure if this is my forum's fault but...
« Reply #3 on: November 29, 2010, 12:38:24 am »
Fixed
Like Create A Forum? Support me at https://www.patreon.com/vbgamer45/

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
680 Views
Last post July 23, 2010, 01:58:48 pm
by CreateAForum
5 Replies
1019 Views
Last post July 27, 2010, 11:40:14 pm
by clgraphics
2 Replies
1574 Views
Last post August 04, 2010, 01:32:16 pm
by lizardbitetv
2 Replies
1200 Views
Last post October 25, 2010, 08:26:10 pm
by Nickô
4 Replies
1171 Views
Last post May 06, 2011, 01:14:14 am
by Alexwb22